ESP
Nosaltres

45 anys d'experiència a el Servei dels Nostres clients

Oferim una àmplia gamma de serveis, des de petits detalls florals, personalització de rams o centres per a celebracions, aniversaris o dates assenyalades, fins arranjaments per a Empreses, Oficines, presentació de productes, fires o esdeveniments, en definitiva Vallsflors treballa per a qualsevol necessitat que puguin tenir tant Empreses com particulars en l'àmbit de l'art i disseny floral.


Tenim botiga física a Molins de Rei i botiga online on poder adquirir flors, plantes, rams de roses, arranjaments florals, artificial i sec i el més important és que si necessiten alguna cosa a mida, només han de contactar amb nosaltres, portem molts anys realitzant comandes personalitzades en funció de la necessitat de cada client.


La nostra formació continuada, així com la dels nostres treballadors, ens permet estar a el dia en el nostre sector i sempre compromesos amb les últimes tendències i avenços en l'àmbit de l'art floral i la decoració.


Visiteu el nostre apartat de serveis i productes i no dubti en contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta i sol·licitud d'informació.

45 anys d'experiència a el Servei dels Nostres clients

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.