ESP

On estem

Formulari de contacte


En nom de Valls Flors 2006, S.L., li informem que les Dades de Caràcter Personal recollits, seran incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.


Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si Valls Flors 2006, S.L. està tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.


He llegit i accepto el tractament de dades personals.


Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb el servei prestat.


Si Accepto rebre comunicacions comercials per via electrònica.

No Accepto rebre comunicacions comercials per via electrònica.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.